Created First wordt onderdeel van ZIGT

Lees verder

Social performance advertisingbureau Created First wordt per direct onderdeel van ZIGT. Het in Utrecht gevestigde bureau heeft veel start- en scale-up-klanten zoals Mr. Marvis, Swapfiets en nuud en maakt social advertising strategieën met als belangrijkste doel de uitbreiding van omzet in binnen- en buitenland. Door de snelle groei van zowel Created First als zijn klanten, is het bedrijf door Meta aangemerkt als Meta Business Partner.  

Created First blijft in zijn huidige vorm bestaan in Utrecht onder leiding van oprichter Tom Baas. 

Samen met ZIGT gaan we binnen Created First zorgen voor een optimale dienstverlening voor onze klanten. Naast onze specialisaties sluiten wij snel extra disciplines aan om onze belofte ‘your shortcut to growth’ nog beter invulling te kunnen geven. De samenwerking met ZIGT voelde meteen goed, met als gedeelde visie om het beste onafhankelijke bureau te zijn voor (snel) groeiende bedrijven in de Benelux’, aldus Tom Baas.

Joost Istha, ondernemer en oprichter van ZIGT; ‘het team van Tom richt zich lean en mean op direct resultaat voor opdrachtgevers. Het digitaliseringstempo op het snijvlak van media en business groeit enorm bij onze klanten. Met de komst van het team van Created First kunnen wij nog beter aan de vraag van de markt voldoen. Daarnaast delen we belangrijke waarden: transparantie en groei. Door letterlijk met twee teams vanuit zowel Created First en ZIGT op het gebied van performancevraagstukken het veld te betreden verwachten wij nog beter aan vragen van klanten te kunnen voldoen en de autonome groei van onze organisatie verantwoord vorm te geven.’ 
Created First Created First
// Get in touch

Feel free to reach out.

Creative Valley
Stationsplein 32
3511 ED Utrecht

KVK-nummer: 72662441
btw-nummer: NL859188802B01
Rekeningnummer: NL68 RABO 0175 4845 38